Uw Bestelling volgen

Volg uw bestelling via Track &Trace van DHL.

InUndies werkt samen met pakketdienst DHL. Via het Track & Trace systeem van DHL kunt u uw bestelling volgen.
Op de avond voordat uw pakket wordt afgeleverd ontvangt u per e-mail een link, daarin staat uw DHL zendingsnummer. Via deze link gaat u naar de website van DHL waar u uw zendingsnummer invult en uw postcode, in het overzicht is vervolgens te zien waar uw pakket zich bevindt.

Was u niet thuis op het moment van bezorgen?
Als u niet thuis bent zal de bezorger zal eerst proberen uw pakket bij uw buren af te leveren. In dit geval vindt u een kaart in de bus met daarop het adres waar uw pakket afgeleverd is.

Indien geen van uw buren thuis is, laat de bezorger een kaart achter met daarop het volgende bezorgmoment.
Wilt u liever een ander bezorgmoment of locatie kiezen? Ga naar de website van DHL, open de pagina DHL/bezorger-gemist en gebruik de code rechtsonderaan op de kaart.
U kunt dan kiezen voor de volgende mogelijkheden:

  • Afhalen bij een parcelshop. Liever niet thuis wachten op de pakketdienst? Laat uw pakket laten bezorgen bij een parcelshop bij u in de buurt. Zodra uw pakket binnen is bij de parcelshop ontvangt u een e-mail en kunt u het afhalen.
  • Afleveren bij de buren. Indien u weet dat u niet thuis zult zijn op het moment van afleveren, maar uw buren wel, geeft u aan bij welke buren uw pakket afgeleverd kan worden.
  • Andere datum; u laat het pakket op een andere datum afleveren.

Uw bestelling wordt verpakt in een blanco doos, de inhoud is voor buitenstaanders niet duidelijk.

Klik hier om naar de DHL Track & Trace website te gaan.
 

logo dhlSTEL UW VRAAG