Verrassend. Stoer. Anders. Croota 2014 ondergoed.

alex 17 april 2014

Croota ondergoed heeft naar zijn klanten geluisterd en geeft opnieuw de twee meest populaire ondergoedlijnen uit als deel van de producten die in 2014 worden uitgegeven. Hier worden op korte termijn tank tops aan toegevoegd. Bekend om het comfort, de pasvorm en de stijl, het ondergoedlabel uit Californië warmt de ondergoedlades van mannen op tijd op voor de lente met de ‘Pattern Breaker Hipster’ lijn. Deze is verkrijgbaar in twee kleuren samen met de ‘Croota Through’ lijn.

‘Pattern Breaker Hipster’ van Croota

De ‘Pattern Breaker Hipster’ van Croota werd oorspronkelijk uitgegeven in 2012, het gaf mannen geraffineerd design in zowel paars als zwart. Het patroon is geïnspireerd door de sterren van de Australische vlag, maar ook het unieke ster logo van Croota. De combinatie van broekband materiaal, inclusief satijn en polyurethaan, was de eerste in z’n soort en blijft zeldzaam onder de ondergoed merken op de hedendaagse markt. Een gedeeltelijk en brekend zilveren logo op de elastieken band is de moeilijkste techniek om te produceren, maar Croota is bekend om zijn kwaliteit en had geen moeite met het opnieuw uitgeven van deze lijn voor z’n meest vasthoudende klanten.

De ‘Croota Through’ lage hipster lijn

De ‘Croota Through’ lage hipster lijn werd voor het eerst uitgegeven begin 2011, maar laat nog steeds een sportief, vierkant gesneden en nauwsluitend ontwerp zien. Het is gemaakt van hoge kwaliteit katoen dat fantastisch aanvoelt tegen de huid. Het samengaan van katoen en satijn in de tailleband complementeren de unieke toewijding van het merk voor comfort. De lijn, die zelfs te zien is in een fotosessie met de Russische regionale Freeski kampioen, Artem Chu Glebov, is verkrijgbaar in de originele leger kleur en oranje tailleband.

InUndies Underwear Croota six lines

Zowel de ‘Pattern Breaker Hipster’ als de ‘Croota Through’ ondergoed lijnen worden gemaakt van 95% katoen en 5% spandex. Beide zijn verkrijgbaar in onze InUndies herenondergoed webwinkel.

STEL UW VRAAG