Proyecto Alter

alex 24 februari 2014

Ben je al overtuigd van Proyecto Alter herenlingerie of ben je eerst benieuwd wat er nu eigenlijk allemaal in het assortiment opgenomen is? Het assortiment van Proyecto Alter loopt van spannende strings en slips tot jockstraps, maar ook meer kinky pants, sexy bodies en shirts. Het maakt niet uit hoe spannend je het wil maken, Proyecto Alter heeft datgene waar jij naar op zoek bent. Uitdagende tijgerprints voor de mannelijke tijgers onder ons en ook kleurrijk en opvallend ondergoed voor iedereen die eens niet bij de gemiddelde Nederlandse man wil horen maar eens van onder tot boven goed gekleed wil zijn!

Betrokkenheid

Producten uit het assortiment van Proyecto Alter zijn in alle gevallen een perfecte combinatie van wat de hedendaagse man wil en Proyecto Alter qua nieuwe technologie te bieden heeft. Samen met de online community wordt constant bedacht waar het nieuwe ondergoed aan moet voldoen en hoe de volgende collectie eruit moet zien. Alleen zo weet je écht wat de doelgroep wil en kun je hier optimaal op inspelen, en dat is geweldig goed gelukt als je het ons vraagt!

The dream!

Proyecto Alter wil elk seizoen weer voldoen aan de eisen van de hedendaagse man, wordt daarom onderdeel van de community en denk mee over jou eigen ondergoed. Toon lef en gooi al je standaard ondergoed weg en vervang het door stoerder ondergoed van Proyecto Alter waarmee je er altijd modieus en sexy bij loopt, ook onder de zichtbare kledingstukken. Probeer het en ontdek dat ondergoed ook anders kan en echt niet saai hoeft te zijn.

STEL UW VRAAG