N2N

alex 10 oktober 2013

N2N bestaat sinds 1997. Dit merk is opgericht in Los Angeles en is met recht mannelijk te noemen. De oprichter Andrew Makay stelde zich ten doel een merk op te richten waar alle mannen zich goed bij voelen en dat bovendien hun sexappeal benadrukt en uitvergroot. Vergeet te grote, te wijde of ruim zittende boxershorts en slips, met N2N Bodywear benadruk je jouw mannelijkheid op een trendy manier!

N2N haalt het beste in jou naar boven en laat zien wat mannelijkheid echt betekent. Ben je veel te vinden in de sportschool, train je voor een gespierd lijf, maar draag je nog steeds onflatteus herenondergoed? Dat gaat natuurlijk niet samen! Met ondergoed van N2N maak je het plaatje wél compleet. Mooie boxershorts, spannende strings of praktische slips: je vindt het allemaal bij ons.

Het assortiment van N2N

Als uitgesproken mannelijk merk heeft N2N natuurlijk een breed en ruim assortiment, waarin je altijd wel iets van jouw smaak kunt vinden. Zo zal elke man slagen bij N2N. De slips en boxershorts worden niet alleen gekenmerkt door stijl en design, maar ook door comfort. Je wilt immers wel dat je ondergoed ook comfortabel zit. Met N2N zit je goed: de uitstekende pasvorm zorgt voor een goed gevoel.

N2N is voor de man die net een stapje verder wilt gaan. Ben je op zoek naar sexy strings, tanga’s of misschien wel jockstraps? Wil jij je wel eens wagen aan een body of herenondergoed van leer? Of zoek je toch gewoon comfortabele boxershorts? N2N heeft het allemaal. Van spannende doorschijnende slips en strings tot katoenen boxershorts, N2N biedt de zelfbewuste man alles wat hij nodig heeft.

Be a man!

Wil jij ook je mannelijkheid benadrukken en ben je op zoek naar manieren waarop je dat kan doen? Met de herenlingerie van N2N zul je daarin zeker slagen! Met herenondergoed van N2N zul jij je partner zeker verrassen. Maar ook als je op zoek bent naar comfort zit je goed bij dit merk. De boxers en slips van katoen zullen je als gegoten zitten en garanderen optimaal draagcomfort.

Kortom, met N2N zit je wel goed. Bezoek je onze webshop, dan kun je ook nog eens zeker zijn van de laagste prijzen voor de beste kwaliteit. Kijk snel of er ook iets voor jou bij zit!

STEL UW VRAAG