Manstore

alex 10 oktober 2013

Manstore is een populair merk dat herenlingerie van uitstekende kwaliteit verkoopt. Maar het is niet zomaar een merk. Manstore staat voor uitdagend en spannend herenondergoed en is dan ook echt iets voor de man met lef, die wel van een beetje uitdaging houdt! Het merk is in 1969 opgericht en staat al decennia lang bekend om zijn uitstekende en gewaagde producten. Benieuwd wat Manstore voor jou in petto heeft? Lees dan snel verder!

Manstore kenmerkt zich door verrassende en gewaagde ontwerpen, uiteraard allen van uitstekende kwaliteit. Ook excentrieke producten komen bij dit merk veelal voor. Ideaal dus als je op zoek bent naar iets heel anders of als jij je partner nu eens écht wilt verrassen.

Manstore, échte herenlingerie

Als je op zoek bent naar echte herenlingerie, dan is Manstore een uitstekend merk voor jou. Je vindt hier vooral slips en strings in allerlei soorten en maten, maar ook boxershorts zul je bij Manstore tegenkomen. Vooral als je op zoek bent naar unieke strings, dan kijk je hier je ogen uit. Strings met opvallende print, doorschijnende of leren strings, straps, jockstraps, body strings. Manstore heeft het en het is aan jou om je favoriete exemplaren te selecteren en te bestellen.

Ga jij voor veilig zwart en wit of ben je wel in voor een beetje kleur? Of heb je misschien toch liever eens een keer ondergoed van leer? Geen probleem, Manstore heeft het voor jou! Maak een keus uit het grote aanbod en kies eens voor fel geel, rood, blauw of zelfs roze. Of kies je misschien voor een stoere print voor echte mannen? Bekijk onze webshop en laat je verrassen door het veelzijdige aanbod.

Durf uniek te zijn

Heb jij een lade vol ‘gewone’ boxershorts liggen? Draag je dag in dag uit dezelfde kleuren en designs? Dat kan anders! Laat je door ons aanbod van Manstore inspireren en doe eens iets heel anders. Heb het lef om uniek te zijn en je partner met totaal ander ondergoed te verrassen. Manstore heeft ook shirts en tanktops in het assortiment, dus grijp die kans om je lade en garderobe eens radicaal te veranderen.

In onze webshop kun je het aanbod bekijken en direct de producten van jouw keuze bestellen. Snelle levering en scherpe prijzen voor uiteraard de beste kwaliteit; meer heb je gewoon niet nodig.

STEL UW VRAAG