Zit er verschil tussen Hetero-, Metro- en Homoseksueel mannenondergoed?

alex 15 april 2014

Zit er verschil in mannenondergoed voor heteroseksuelen, metroseksuelen en homoseksuelen?  Natuurlijk niet! Tenminste als je gevoel voor stijl hebt en jij je realiseert dat ondergoed een onderdeel is van wie je bent en wat je wilt uitdragen. Eigenlijk zijn er maar twee eisen. Het moet er goed uitzien en het moet jou er goed uit laten zien. Het hedendaagse ondergoed komt in meer stijlen, kleuren en patronen dan je je voor kunt stellen en dat is precies wat je nodig hebt om met jouw zaakje te pronken. Er is veel competitie in de gay scene en je kan het je niet veroorloven op de achtergrond te raken.

Bij InUndies mannenondergoed wordt stijlvol, luxueus en superfunctioneel ondergoed voor mannen aangeboden van merken als C-IN2, N2N Bodywear, Intymen, Joe Snyder, Croota, Aussiebum, Gregg Homme, Andrew Christian, Body Art, Garçon Model en vele anderen. Van boxerbriefs tot modieuze jocks, slips en (leren) strings, wanneer je bij ons koopt vind je wat je zoekt voor dagelijks gebruik en speciale avonden uit. Onze collectie loopt uiteen van stijlvol en verfijnd tot avantgarde en gedurfd.

Populair mannenondergoed voor de Gay Party Scene

Wanneer je je vaak in de Gay Party Scene bevindt, weet je dat homoseksuele mannen hoge verwachtingen hebben van mannenondergoed. Niets dat sneller een leuke tijd verpest dan onacceptabel gewoontjes, goedkoop of slecht passend ondergoed. Als je de ander echt wilt verassen trek dan eens een doorschijnende string in ‘X’ vorm aan van Greg Homme.

Bekijk eens de C-IN2 lijn voor ondergoed waarmee je een goede indruk achterlaat. Met de revolutionaire functies zoals het ‘Sling Support System’ en de ‘Trophy Shelf’, halen deze stijlen het maximale profiel uit jouw zaakje zowel in als uit de broek. Echter, voor een meer casual look die toch ook zeker in het oog springt, bieden Andrew Christian en N2N Bodywear sportieve, nauwsluitende ontwerpen. Je kunt al deze fantastische stijlen bekijken in onze webshop. Je zal je verbazen wat wij aan variatie te bieden hebben.

STEL UW VRAAG