Joe Snyder

alex 10 oktober 2013

De geschiedenis van het merk Joe Snyder gaat enkele tientallen jaren terug. De basis van het bedrijf ligt in Mexico, waar in 1958 een winkeltje opgericht werd. Hier verkocht Jésus Vargas Abin zaken als broeken, shirts, stropdassen en ondergoed. In 1977 nam zijn zoon deel aan het bedrijf; deze nam het in datzelfde jaar over. In de jaren daaropvolgend kende het bedrijf zijn hoogte- en dieptepunten, mede door de economische crisis van de jaren ’80. In 1991 begon Joe Snyder weer van voor af aan: hij verbeterde de kwaliteit en maakte reclame. Men richtte zich bovendien vooral op ondergoed. Inmiddels is Joe Snyder een zeer succesvol merk dat zijn producten naar landen over de hele wereld exporteert.

Joe Snyder staat voor geweldige boxershorts, slips en strings van uitstekende kwaliteit. Elke man zal wel iets van zijn smaak terugvinden in dit merk. Of je nu op zoek bent naar kleurrijk en opvallend herenondergoed, of naar iets dat uniek in zijn soort is, bij Joe Snyder zul je het absoluut vinden!

Het assortiment van Joe Snyder

Het merk Joe Snyder heeft een aantal inspirerende en kleurrijke lijnen, waar de modebewuste man uit kan kiezen. Elke lijn kenmerkt zich door kwaliteit en comfort. Immers, een boxershort of string moet niet alleen trendy zijn, hij moet ook goed zitten. Bij Joe Snyder zit je wat dat betreft helemaal goed.

De Neon lijn bestaat uit diverse slips en strings in het zwart, met elk een ander kleurenaccent. De Newspaper Serie is een lijn waarin je onder andere strings, een mini slip en een body string vindt, elk met een unieke krantenprint. Pride Frame bestaat uit diverse kleuren in een opvallend ontwerp.

Heb je echt lef? Ga dan voor de Lace Series: strings en slips van zachte kant. De Camo Serie met legerprint is echt iets voor de stoere man!

Laat je inspireren

Maar Joe Snyder heeft nog veel meer in het assortiment. Van comfortabele slips tot strings met unieke prints; je vindt het allemaal bij ons. Joe Snyder heeft producten in zowel felle en vrolijke kleuren als in wat meer ingetogen kleuren als grijs en zwart. De kans is dan ook groot dat er voor iedereen wat bij zit. Kijk snel rond in onze webshop en laat je inspireren door het grote en veelzijdige aanbod!

STEL UW VRAAG