HOM

alex 6 oktober 2013

HOM

Met HOM boxershorts kun je werkelijk alle kanten uit. Dit merk, opgericht door Gilbert Anselme en Charles Belpaume in 1968, ontwerpt niet alleen boxershorts, maar ook strings, slips, sokken en hemden. Het merk veroverde al snel zijn plek op de markt en is inmiddels dan ook verkrijgbaar in landen over de hele wereld. HOM staat voor sportief, uitdagend, zakelijk en uiteraard comfortabel.

HOM heeft diverse soorten boxershorts, slips en strings in diverse designs. Voor ieder wat wils dus en de modebewuste man zal hier zeker ondergoed naar zijn smaak vinden. Of je nu sportief bent aangelegd of op zoek bent naar uitdagend of stijlvol herenondergoed, bij HOM zul je het zeker vinden!

HOM herenondergoed

In de categorie ‘sport’ vind je diverse boxershorts, in felle en sportieve prints. Ga je liever voor zakelijk, dan vind je in de categorie ‘business’ stijlvolle slips en boxershorts in overwegend donkere kleuren. Naast zwart, grijs en donkerblauw is wit ook alom aanwezig in deze categorie. Herenondergoed voor de modebewuste en zakelijke man dus!

HOM Business en HOM HO1 is voor de praktische man: hier vind je boxershorts per 2 of 3 verpakt. Handig, zo heb je direct meer van je favoriete boxershorts in huis! Deze groep wordt gekenmerkt door praktische en comfortabele boxershorts, die zowel in de standaard kleuren zwart, grijs en wit als in opvallende kleuren zoals felblauw, oranje en rood worden geleverd.

Ben jij meer van de verleiding? Kies dan voor HOM Temptation, HOM Passion of HOM ADDICT. Uitdagende slips, strings en boxershorts in verleidelijk zwart, je zult ze hier absoluut vinden. Daarnaast vind je in deze categorie witte strings en slips en rode boxershorts of strings met slangendecor.

Comfort

Kies je voor HOM, dan kies je niet alleen voor een strak design en trendy boxershorts of slips. Je weet ook zeker dat je voor producten gaat die zeer comfortabel zijn. Hoogwaardige materialen zorgen voor een goede ondersteuning en pasvorm. HOM staat immers ook voor kwaliteit en comfort.

Met HOM heb je dan ook alles in één. Ben je op zoek naar herenondergoed dat zowel trendy als sexy is én jou alle comfort biedt die je zoekt? Zoek je sportieve en praktische boxershorts of wil je jouw zakelijke kant meer naar voren halen met je ondergoed? In al deze gevallen zit je bij ons goed! In onze webshop vind je een groot aanbod van HOM herenondergoed voor een zacht prijsje.

STEL UW VRAAG