Gregg Homme

admin 6 oktober 2013

Gregg Homme is een Canadees merk, opgericht in 1987. Het richt zich sinds die tijd op ondergoed en zwemkleding voor mannen. Gregg Homme weet te verrassen en is innovatief: men is altijd op zoek naar nieuwe designs die steeds weer weten te verrassen en te verbazen. Gregg Homme richt zich op de zelfverzekerde en modebewuste man, die tevreden is met zichzelf en dat wil uitstralen.

Gregg Homme heeft ook uitgesproken sexy herenlingerie in zijn assortiment. Trefwoorden die bij dit merk horen zijn verleiding, uitdagend en sexy als ook provocatie en verleiding. Ben je als man dus op zoek naar verleidelijke heren lingerie, waarmee je je partner weet te verrassen, dan ben je bij Gregg Homme absoluut aan het juiste adres.

Producten van Gregg Homme

Schaf je herenondergoed van Gregg Homme aan, dan zit je op alle fronten goed. Niet alleen heb je een uniek product in handen, je profiteert ook van de beste kwaliteit. Gregg Homme combineert in zijn ontwerpen functionaliteit met mode en moderniteit. Dit resulteert in het gebruik van de nieuwste technologieën en exclusieve materialen om een product te ontwerpen dat een perfecte pasvorm heeft, er geweldig uit ziet én nog altijd even comfortabel blijft.

Gregg Homme heeft een breed assortiment van strings, boxers, slips en jockstraps. Daarnaast vind je hier bijvoorbeeld ook shirts. Wat betreft materiaal heb je in onze webshop meer dan genoeg keus: ga je voor leren strings of shirts of durf je het misschien wel aan om kinky stripper strings aan te schaffen? De keus is aan jou!

Genoeg keus!

Gregg Homme heeft met meer dan 50 stijlen een groot aanbod. De kans is dan ook groot dat je in onze webshop iets zult vinden dat helemaal aan jouw wens voldoet. Kies uit een van de lijnen met exotische namen als Midnight, Appeal, Nodoubt, Combat, Booster of Commando. Toch op zoek naar iets meer verleiding of spanning? Waag je dan aan lijnen als Scandal, Tease, Kink, Hotshot of Jewels. Succes gegarandeerd! Deze lijnen zijn niet alleen spannend en sexy, ze staan ook garant voor producten van topkwaliteit. En uiteraard, zoals kenmerkend is voor Gregg Homme, allemaal even comfortabel.

Kortom, met Gregg Homme heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt op het gebied van herenlingerie. Toon je lef en schaf in onze webshop herenondergoed van Gregg Homme aan!

STEL UW VRAAG