ES Collection

alex 10 oktober 2013

ES Collection is een Spaans merk dat zich richt op herenondergoed, zwemkleding en sportkleding. Het is dan ook een uitgesproken mannelijk merk, dat zowel een sportieve als stoere uitstraling heeft. Dit zie je veelvuldig terug in het assortiment en de producten van ES Collection.

Als echte man wil je natuurlijk ook echt stoer of sportief herenondergoed dragen. Je mannelijke uitstraling gaat niet samen met wijde boxers of ouderwetse slips. Heb je deze dus nog liggen in je lade, vervang ze dan door de geweldige boxers, slips, strings en shirts van ES Collection! Laat jouw mannelijkheid en sportiviteit nog meer tot uitdrukking komen met het geweldige assortiment van ES Collection.

Assortiment

Wat kun je zoal van ES Collection verwachten? Het assortiment bestaat uit sportieve boxers, maar ook de man die een stapje verder wilt gaan zal in het assortiment zeker iets naar zijn smaak vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van slips met een push-up effect of body's met legerprint? Of misschien is een body met een ritssluiting of een boxer met spannende openingen wel iets voor jou. ES Collection heeft het allemaal voor je.

Daarnaast vindt je in het assortiment nog jockstraps, wonderboxers, een afslankende slip of boxer (wonderslim genaamd), stoere jockstraps, body's in legerprint en sportieve basic slips. Bovendien vindt je diverse soorten shirts en tanktops bij ES Collection, in zwart of wit of in stoere prints. Het is maar net wat jij wilt. Genoeg keus in ieder geval!

Bestellen

Bij ES Collection zul je dus zeker slagen als je op zoek bent naar zowel basic herenondergoed als de wat exclusievere herenlingerie. Ook wat betreft kleuren vind je alles wat je nodig hebt: van ingetogen, donkere kleuren tot felroze en sportief blauw. Zoveel soorten, zoveel smaken: voor elke man wat wils dus!

Neem eens een kijkje in de uitgebreide webshop en zie wat ES Collection jou allemaal kan bieden. Zie je een product dat je bevalt, dan kun je deze eenvoudig bestellen in de webshop. ES Collection staat voor topkwaliteit, comfortabel ondergoed en sportieve designs. Het draagcomfort en de trendy uitvoering zullen je zeker bevallen; alle reden dus om het geweldige assortiment van ES Collection eens te bekijken.

STEL UW VRAAG