CROOTA, gewoon eens wat anders!

alex 11 juni 2014

Het is behoorlijk verbazingwekkend wat sommige bedrijven tegenwoordig met hun ondergoed ontwerpen doen. Croota is absoluut een van die geweldige bedrijven die beschouwd wordt als een geweldige creatie uit Australië.

De Croota lijn produceert een breed scala aan mannenkleding, inclusief ondergoed, sportkleding en accessoires. Croota werd pas in 2007 gelanceerd en het is sinds deze datum snel gegroeid, gevormd en ontwikkeld in het onderhouden van een prominente positie. Croota ondergoed is vooral een kunstwerk op zich met het unieke ontwerp en de gebruikte materialen. Het lijkt erop dat ze met open armen geaccepteerd zijn in de wereld van ondergoed, of liever… met open benen!

Al lijkt het erop dat ik vaak verrast ben, dat is niet zo. Behalve nu! Ik heb één van het meest fantastisch denkbare paar ondergoed. Het merk geeft de vinger tegen de wereldstijl. Als je geen idee hebt waar ik het over heb, ga dan naar onze InUndies mannenondergoed webwinkel en je ziet het vanzelf. Croota is anders, modern en mag zeker gezien worden.

Croota is zeker een modemerk waar je een keer naar moet hebben gekeken. Eigenlijk moet je het gewoon een keer aandoen. Het zit fantastisch en het is zeker weer eens wat anders. Croota breidt zich geleidelijk uit om meer mannenondergoed te gaan maken. Houdt ze dus in de gaten. Wij doen dat zeker. Geen zin om het te volgen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief, dan doen wij dat voor jou.

STEL UW VRAAG