Cocksox

alex 10 oktober 2013

Cocksox is een merk dat opgericht is in Sydney, Australië. Een op en top mannelijk merk, ontstaan vanuit de gedachte dat het voor mannen net zo leuk en spannend moet zijn om ondergoed te kopen als dat het in de regel voor vrouwen is. Immers, vrouwen hebben zoveel keus als het aankomt op lingerie en ondergoed, waarom moeten mannen dan maar in sloeber onderbroeken of boxers rondlopen? Cocksox heeft zich ten doel gesteld mannen een goed gevoel over zichzelf te geven met speciaal ontworpen herenondergoed.

Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende collectie, die omschreven kan worden als stijlvol, sexy en comfortabel. Ondergoed voor zowel elke dag als voor speciale gelegenheden of wanneer je je partner wilt verrassen. Cocksox gebruikt speciale materialen, zoals Supplex, die niet alleen bijzonder zacht zijn, maar ook ademen en daarom een comfortabel gevoel geven. Ook Lycra wordt veel gebruikt. Herenondergoed van Cocksox gaat dankzij het gebruik van deze materialen lang mee, is comfortabel en zacht en is in elke situatie prettig om te dragen.

Revolutionair

Cocksox maakt bij zijn herenlingerie en herenondergoed gebruik van een pouch, waarbij je kunt kiezen uit twee varianten. Enerzijds kun je herenondergoed kiezen waarbij de pouch zorgt voor een lift van je mannelijkheid, anderzijds is er ondergoed beschikbaar dat je een voller profiel geeft.

Wil jij je mannelijkheid dus benadrukken, dan is het een goed idee om ondergoed van Cocksox aan te schaffen.

Cocksox heeft strings, jockstraps, boxers en slips in allerlei verschillende kleuren in zijn assortiment. Of je nu op zoek bent naar basic zwart of wit of naar felle en opvallende kleuren, bij Cocksox zul je het vinden. Een uitstekende pasvorm in combinatie met zacht en flexibel materiaal zorgt voor optimaal draagcomfort. Met herenlingerie van Cocksox kun je alle kanten uit!

Ondersteuning

De pouch zorgt naast het benadrukken van je mannelijkheid ook voor extra ondersteuning. Zo kun je er dus altijd zeker van zijn dat je ondergoed aan hebt dat niet alleen prettig aanvoelt, maar dat jou ook precies dat geeft wat je nodig hebt.

Tijd om je sloeber boxershorts te vervangen door échte herenlingerie? Durf jij het aan om Cocksox in huis te halen en je partner te verrassen? Bestel dan nu snel jouw favoriete exemplaren in onze webshop. Scherpe prijzen voor innovatief ondergoed van geweldige kwaliteit, dat is waar wij voor staan!

STEL UW VRAAG