Clever Moda

alex 19 februari 2014

Clever Moda werd in 2004 opgericht in Colombia. De reden dat je Clever Moda ondergoed hier vindt heeft een rede. Het Colombiaanse bedrijf Clever Moda levert ondergoed dat zich weet te onderscheiden van andere merken die ondergoed verkopen. Ondergoed van Clever Moda is bijzonder eigenzinnig en spieren komen extra goed tot hun recht in Clever Moda ondergoed. Met meer dan 100 verschillende stijlen ondergoed zit er altijd wel iets bij dat jou helemaal aanspreekt!

Clever Moda ondergoed, gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen heeft het onderscheidende vermogen om jou op elk moment van de dag te kunnen voorzien van ondergoed dat ontzettend comfortabel is en daarnaast voldoet aan de eisen van de modebewuste man. Het motto van Clever Moda is dan ook: ‘Wat voor een man je ook bent, Clever Moda heeft altijd geschikt ondergoed voor jou!’.

Een groot assortiment

De meer dan 100 verschillende stijlen van Clever Moda zijn verdeelt over verschillende categorieën van gewaagd ondergoed: boxershorts, slips, jockstraps, maar ook t-shirts en badmode vind je in het ruime assortiment van Clever Moda. Echte herenlingerie van de beste kwaliteit. Ben je op zoek naar ondergoed met een klassiek zwart of wit design, dan heeft Clever Moda het. Houd je liever van opvallende prints met Zuid-Amerikaanse invloeden, dan kijk je werkelijk je ogen uit in het assortiment van Clever Moda!

Voor stoere mannen

Echte herenlingerie voor elke man. Clever Moda heeft nette boxershorts in verschillende tinten en kleuren. Deze designs komen opnieuw terug bij de spannende en opvallende strings die soms een erotisch tintje bevatten om op te vallen tussen het ondergoed van de gemiddelde man. Ook voor liefhebbers van jockstraps vind je bij Clever Moda waar je naar op zoek bent, in de klassieke kleuren zwart en wit. Echte herenlingerie wordt afgemaakt door bijpassende tanktops in stoere kleuren en met bijpassende badmode voor tijdens de zomer. Clever Moda badmode zijn verassend kleurrijk en zeker opvallend!

Onderscheidend vermogen Clever Moda doet constant haar best om haar collectie zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van de huidige moderne en modebewuste man. Dus ben je op zoek naar nieuw ondergoed dat geweldig past bij iedere garderobe, dan is Clever Moda het merk voor jou. De goede pasvorm en het goede comfort maken het ondergoed geschikt voor elke man, welk beroep of welke activiteit hij ook onderneemt. Niets is te gek, dit is je kans om jou collectie onderbroeken te voorzien van nieuwe, stoer en vooral ook zeer comfortabel ondergoed!

STEL UW VRAAG