C-IN2 ondergoed

alex 26 januari 2014

C-IN2 heeft een uitgebreid assortiment mannenondergoed, variërend van stijlen die bedoeld zijn voor mannen die alleen maar wat meer kleur aan hun garderobe willen toevoegen tot mannen die iets nieuws willen vinden om hun partner mee te verrassen. Veel van de ontwerpen geven echter een sexy draai aan de klassieke modellen. Tot de stijlen van C-IN2 ondergoed behoren trunks, slips en jockstraps.

Wat je kunt verwachten van C-IN2 ondergoed

Neem bijvoorbeeld de slips die bij C-IN2 verkrijgbaar zijn. Naast klassieke ontwerpen zoals de actieve slip heeft C-IN2 ook slips die het voorkomen van een man zullen verbeteren. Het ondersteunende of liftende ondergoed van C-IN2 is verkrijgbaar in effen kleuren, evenals diverse patronen. De subtiele lift kan mannen de boost in zelfvertrouwen geven die ze nodig hebben. Naast het laag uitgesneden model van de liftende slips, is deze ondersteuning ook verkrijgbaar in trunks van C-IN2. Zelfs zonder het liftende effect kan het ondergoed van C-IN2 het sex-appeal van mannen doen toenemen. Het verhullende ondergoed is laag genoeg uitgesneden om een strakke buik te onthullen. Naast deze ondergoedstijlen heeft C-IN2 ook een collectie van jockstraps en boxershorts, evenals tanktops en T-shirts die kunnen worden gedragen onder een overhemd of gewoon zo tijdens een bezoekje aan de sportschool of club.

Bij InUndies Men's Underwear vinden klanten een uitgebreide collectie ondergoed van C-IN2. Naast de kledingstukken van deze sexy ontwerper heeft het bedrijf ook herenondergoed van Olaf Benz, Body Art, Cover Male, HOM, Clever Moda, Andrew Christian, Manstore, Intymen, Joe Snyder, Proyecto Alter, ES collection, N2N Bodywear en Gregg Homme.

STEL UW VRAAG